31 online

Forum

Sauna Club - Praha

Nadrzeny Zmrd 3.6.2026 12:46

Minulý měsíc jsem se konečně dostal do Sauna Club v Praze, protože jsem o něm slyšel snad ze všech diskuzí o nočním životě, erotických klubech a podobných podnicích. Když už jsem byl pracovně v Praze, řekl jsem si, že to vyzkouším na vlastní oči. A upřímně? Odcházel jsem spokojený, takže doporučuji!

První dojem byl překvapivě dobrý. Podnik působí větší, než jsem čekal, a hlavně je tam čisto. V podobných klubech bývá často problém s hygienou nebo zanedbaným prostředím, ale tady jsem nic takového neviděl. Vířivka, sauna, sprchy i společné prostory byly během mé návštěvy v pořádku a personál průběžně uklízel. Čistotu ostatně zmiňuje i hodně návštěvníků v recenzích.

Atmosféra byla celkem uvolněná. Nikdo mě hned po vstupu neotravoval a neměl jsem pocit, že bych byl pod tlakem něco kupovat nebo utrácet za každou cenu. Obsluha na baru byla v pohodě, komunikace bez problémů a drinky taky neurazily. Co se mi líbilo nejvíc, bylo to, že si člověk může nejdřív projít podnik, dát si drink, pokecat a teprve potom řešit další program.

Co se týče holek, tak tady budou názory asi vždycky subjektivní. Za mě byl výběr slušný. Jasně, nečekejte samé modelky z Instagramu, ale několik opravdu pěkných holek tam bylo. Některé byly komunikativní a sympatické, jiné působily trochu odtažitě. To je ale asi normální jako v každém podobném podniku.

Abych jen nechválil, pár mínusů bych zmínil. Ceny nejsou zrovna lidové a pokud se člověk nechá unést, účet umí narůst rychleji, než čekal. Na internetu jsem našel i stížnosti návštěvníků na nejasnou komunikaci některých doplňkových poplatků, takže doporučuji všechno domluvit předem a mít jasno, za co člověk platí. Několik recenzí zmiňuje právě vyšší ceny jako největší nevýhodu.

Celkově bych ale řekl, že pokud někdo hledá Sauna Club Praha recenze, erotický klub Praha, sauna klub Praha, night club Praha nebo podnik, kde se dá spojit relax ve vířivce a sauně s dospělou zábavou, tak za mě stojí za návštěvu. Není to nejlevnější swungers večer v životě, ale prostředí je příjemné, podnik působí profesionálně a člověk má pocit, že dostane přesně to, pro co přišel.

Moje hodnocení: 8/10. Nejde o dokonalé místo a ceny by mohly být příznivější, ale atmosféra, čistota a celkový dojem byly na velmi slušné úrovni. Pokud pojedu zase do Prahy a budu mít chuť na podobný typ zábavy, klidně se tam stavím znovu.

Adresa: Ve Smečkách 598/31, 110 00 Nové Město, Praha

Přihlaste se, abyste mohli odpovědět.

TOPlist