Forum
Hot Peppers - Praha
Hot Peppers Prague - Strip bar / Swingers club - Praha
Minulý víkend jsem byl poprvé v Hot Peppers a protože se tady na fóru na tenhle podnik ptá hodně lidí, tak přidám svoji zkušenost. Nečekal jsem zázraky, protože kolem pražských erotických klubů a strip barů koluje spousta historek o turistických pastech a natahování zákazníků. Nakonec jsem ale odcházel docela spokojený. Klub patří mezi nejznámější podniky na Václaváku a podle hodnocení na internetu má dlouhodobě velmi dobré recenze.
První plus je určitě lokalita. Pokud jste v centru Prahy, dostanete se tam během pár minut. Po vstupu na mě podnik působil poměrně profesionálně. Interiér je moderní, hudba hraje tak akorát a člověk nemá pocit, že sedí v nějakém zapadlém pajzlu. Atmosféra byla živá, ale ne přehnaně agresivní. Holky chodily mezi hosty, komunikovaly, ale nikdo mě netlačil do utrácení během prvních pěti minut.
Co se týče programu, ten byl za mě asi nejsilnější stránkou podniku. Show na pódiu mě fakt bavily a bylo vidět, že si na tom dávají záležet. V recenzích se často objevuje chvála na tanečnice, vystoupení a celkovou úroveň show a po vlastní návštěvě chápu proč.
Líbilo se mi i to, že podnik působil čistě. V podobných klubech bývá hygiena někdy katastrofa, ale tady jsem si ničeho špatného nevšiml. Personál byl v pohodě, ochranka nevypadala jako banda vymahačů a celkově to působilo bezpečně. To ostatně zmiňuje i řada návštěvníků v online hodnoceních.
Abych jen nechválil, pár mínusů tam je. Pokud jdete na levný večer, tak Hot Peppers asi nebude vaše destinace. Jakmile se člověk trochu rozjede, účet umí vyskočit dost rychle. Doporučil bych si předem zjistit ceny všeho, co vás zajímá, ať pak nejste překvapení. Na internetu se objevují i názory, že některé služby nebo drinky jsou dražší, než by člověk čekal, což je ale v centru Prahy celkem běžné.
Celkově bych řekl, že pokud někdo hledá Hot Peppers Prague recenze, strip club Praha, erotický klub Praha, nightlife Praha, gentlemen\'s club Praha nebo prostě podnik na rozlučku se svobodou či pánskou jízdu, tak za mě patří Hot Peppers mezi lepší volby v centru. Není to podnik pro škudlily, ale pokud chcete slušné prostředí, pěkné holky, kvalitní show a normální atmosféru, tak návštěvy nelituju.
Moje hodnocení: 8,5/10. Největší plus jsou show, prostředí a lokalita. Největší mínus jsou vyšší ceny, se kterými je potřeba počítat. Jinak jsem se bavil dobře a při další návštěvě Prahy bych se tam klidně zastavil znovu.
Adresa: Václavské nám. 21/831, 110 00 Nové Město
Peppers je klasika, chodíme pravidelně, rádi a v páru s přáteli. Moc fajn atmosféra, za nás můžeme jenom doporučit:)
Přihlaste se, abyste mohli odpovědět.