Forum
Darling Cabaret - Praha
Pokud někdo hledá Darling Cabaret Praha recenze, tak přidám svoji zkušenost. O tomhle podniku jsem slyšel roky, protože je asi jeden z nejznámějších erotických klubů a cabaretů v Praze. Před návštěvou jsem četl všechno možné – od nadšených recenzí až po názory, že je to turistická past. Pravda bude jako obvykle někde uprostřed.
Během víkendu jsme tam zašli s kamarádem po pár pivech v centru. Hned po vstupu bylo jasné, že to není žádný malý strip bar. Klub je opravdu velký, má několik pater, více barů a různá pódia. Celé to působí spíš jako velký noční kabaret než klasický erotický klub. Atmosféra byla živá, všude hudba, světla a pořád se něco dělo. To je podle mě největší výhoda Darlingu – člověk se tam nenudí ani když zrovna nesedí s nějakou holkou. Darling Cabaret | The Biggest Strip Bar, Club in Europe je dlouhodobě prezentován jako jeden z největších podobných podniků v Praze a podle velikosti prostoru tomu docela věřím.
Co se týče holek, výběr byl fakt velký. Jasně, ne každá byla můj typ, ale několik opravdu krásných holek tam bylo a většina byla příjemná v komunikaci. Nikdo na mě nevyvíjel extrémní tlak, ale zároveň je jasné, že jsou tam kvůli byznysu. Pokud někdo čeká, že si dá jedno pivo a celý večer ho budou obletovat zadarmo, tak bude zklamaný.
Show byly za mě asi nejlepší část večera. Tanečnice byly šikovné, vystoupení mělo úroveň a celý podnik působí víc profesionálně než některé menší erotické kluby v Praze. I hodně návštěvníků v recenzích zmiňuje právě atmosféru, velikost podniku a kvalitu vystoupení jako hlavní plus.
A teď k mínusům. Kdo chodí do podobných podniků, toho to asi nepřekvapí, ale ceny jsou prostě vyšší. Jakmile začneš kupovat drinky sobě a ještě holkám, peněženka se umí vyprázdnit sakra rychle. Na internetu jsem narazil i na několik negativních zkušeností lidí, kteří si stěžovali na vysoké účty nebo pocit, že za své peníze nedostali odpovídající hodnotu. Proto doporučuju stejně jako všude v Praze – předem se zeptat na ceny a nenechat se unést po pátém panáku.
Další věc je, že podnik je hodně zaměřený na turisty. Češtinu jsem během večera slyšel možná méně než angličtinu. Pro někoho výhoda, pro někoho nevýhoda. Já osobně s tím problém neměl, ale kdo hledá komornější atmosféru, asi bude spokojenější někde jinde.
Celkově bych to shrnul tak, že pokud někdo hledá Darling Cabaret Praha, strip club Praha, erotický klub Praha, cabaret Praha, nightlife Praha nebo podnik na rozlučku se svobodou, tak návštěva určitě stojí za zvážení. Není to nejlevnější sranda a člověk musí počítat s tím, že je v turistickém centru, ale prostředí, velikost klubu a úroveň show byly za mě nadprůměrné.
Moje hodnocení: 8/10. Největší plus jsou show, atmosféra a velikost podniku. Největší mínus jsou ceny a turistický charakter. Kdyby za mnou někdo přišel s otázkou, jestli Darling v Praze aspoň jednou navštívit, tak bych řekl ano. Jen si na ten večer připrav trochu větší rozpočet. 💸
Adresa: Ve Smečkách 597/32, 110 00 Nové Město
Přihlaste se, abyste mohli odpovědět.