31 online

Forum

Euphoria velvet lounge - Ostrava

Nadrzeny Zmrd 24.7.2026 12:10

Po delší době přidám svoji zkušenost s Swingers club Euphoria v Ostravě, protože jsem o tomhle místě našel překvapivě málo normálních recenzí. Do Euphoria Velvet Lounge jsem šel hlavně ze zvědavosti po doporučení známého a musím říct, že večer dopadl líp, než jsem čekal.

První dojem byl hodně dobrý. Podnik je kousek od centra Ostravy a už při příchodu působí diskrétně a profesionálně. Žádný pochybný pajzl, kde se člověk bojí odložit bundu. Interiér je moderní, čistý a celkově má spíš lounge atmosféru než klasický starý noční klub. Na webu sami hodně zdůrazňují soukromí, diskrétnost a čistotu a za mě to odpovídalo realitě.

Co mě překvapilo nejvíc, byla atmosféra. Čekal jsem trochu tlačenku a agresivní nahánění hostů, ale nic takového se nekonalo. Sedl jsem si na drink, v klidu pokecal a nikdo mě do ničeho nenutil. Personál byl normální, bez zbytečných keců a profesionální. V dnešní době je to možná maličkost, ale v podobných podnicích to rozhodně není samozřejmost.

Pokud někdo hledá Euphoria Velvet Lounge Ostrava recenze, night club Ostrava, swingers klub Ostrava, erotický klub Ostrava nebo privát Ostrava, tak za mě je největší výhoda právě prostředí. Není to místo, kam jdete jen za jednou věcí, ale spíš podnik, kde se dá strávit příjemný večer, dát si pár drinků a vypnout hlavu. Podnik nabízí kombinaci baru, privátního zázemí a dalších služeb pod jednou střechou.

Abych jen nechválil, pár mínusů bych našel. Ceny nejsou úplně pro každého a kdo čeká levnou zábavu, ten bude asi trochu koukat. Taky záleží na dni a návštěvnosti. Když jsem tam byl já, bylo lidí tak akorát, ale podle některých recenzí bývají večery, kdy je atmosféra výrazně lepší než jindy. Google hodnocení je ale dlouhodobě poměrně solidní, takže většina návštěvníků očividně odchází spokojená.

Celkově za mě příjemné překvapení. Jasně, není to podnik pro každého a člověk musí počítat s tím, že podobná zábava něco stojí. Pokud ale hledáte Euphoria Ostrava, Velvet Lounge Ostrava, erotický podnik Ostrava, nightlife Ostrava nebo místo, kde se dá zažít trochu jiný večer než v běžném baru, tak návštěvu klidně doporučím.

Moje hodnocení: 8,5/10. Největší plus je prostředí, diskrétnost a celková atmosféra. Největší mínus jsou vyšší ceny. Jinak jsem odcházel spokojenej a kdybych měl cestu kolem znovu, neměl bych problém se tam zastavit ještě jednou.

Adresa: Blodkova 1453, 709 00 Ostrava 9

Přihlaste se, abyste mohli odpovědět.

TOPlist