Forum
Infinity Swingers Club - Polsko / Krakov
Pokud někdo hledá Infinity Swingers Club recenze, tak přidám svoji zkušenost z návštěvy. Do INFINITY - Swingers Club jsme vyrazili s partnerkou během víkendu při pobytu poblíž Krakova a musím říct, že jsme byli příjemně překvapeni.
První věc, která mě zaujala, byla atmosféra. Klub nepůsobí jako nějaký pochybný podnik schovaný ve sklepě, ale spíš jako místo, kde si dávají záležet na tom, aby se hosté cítili v pohodě. Hned po příchodu nás přivítal personál, vysvětlil pravidla a ukázal prostory. Podobnou zkušenost zmiňuje i řada návštěvníků v online recenzích, kde často chválí vstřícnost majitelů a přátelský přístup k novým hostům.
Co musím pochválit opravdu hodně, je čistota. U swingers klubu je to pro mě jedna z nejdůležitějších věcí a tady jsem neměl co vytknout. Sprchy, společné prostory i herní místnosti byly v dobrém stavu. Ostatně právě čistota a příjemné prostředí patří mezi nejčastěji zmiňované klady v recenzích návštěvníků.
Další plus je složení návštěvníků. Nebyl jsem svědkem žádného agresivního balení nebo trapných situací. Většina lidí byla uvolněná, komunikativní a respektovala pravidlo, že \"ne\" znamená ne. To je podle mě důvod, proč se tam dobře cítí i páry, které jdou do swingers klubu poprvé. Několik recenzentů přímo uvádí, že se jako nováčci cítili bezpečně a vítaně.
Abych ale nebyl jen pozitivní, pár mínusů bych zmínil. Když je větší návštěvnost, prostor může působit trochu stísněně. Na to upozorňují i někteří hosté v recenzích, kteří by uvítali více soukromí a větší oddělení jednotlivých zón.
Taky je potřeba počítat s tím, že nejlepší atmosféra bývá během tematických akcí a víkendových večerů. Pokud člověk trefí slabší den, může být návštěvníků méně, což samozřejmě ovlivní celkový dojem. Na druhou stranu právě komornější atmosféru někteří hosté vyhledávají.
Celkově bych řekl, že pokud někdo hledá Infinity Swingers Club Polsko, swingers klub Krakov, swingers club Poland, swingers Kryspinów nebo místo, kde se dá poznat otevřená komunita bez zbytečného tlaku, tak je INFINITY - Swingers Club velmi solidní volba. Klub má dlouhodobě vysoké hodnocení od návštěvníků a pověst místa, kde se dbá na atmosféru, čistotu a diskrétnost.
Moje hodnocení: 8,5/10. Největší plus je přístup personálu, čistota a pohodová atmosféra. Největší mínus je omezenější prostor při vyšší návštěvnosti. Jinak jsme odjížděli spokojení a pokud budeme mít cestu kolem Krakova znovu, pravděpodobně se tam ještě vrátíme.
Adresa: Kryspinów 442, 32-060 Kraków, Polsko
Přihlaste se, abyste mohli odpovědět.