31 online

Forum

Swingers Extasy - Brno

Nadrzeny Zmrd 28.5.2026 13:20

Do Swingers Extasy Brno jsem šel hlavně ze zvědavosti, protože jsem na tenhle swingers klub v Brně četl dost rozdílné názory. Nakonec ale musím říct, že mě to docela mile překvapilo. Nečekal jsem žádný luxusní wellness, spíš normální swingers podnik kde si člověk užije večer bez zbytečných keců – a přesně to jsem dostal.

Hned po příchodu byla pohodová atmosféra, žádné trapné čumění nebo přehnaně namachrovaní týpci. Obsluha v pohodě, všechno vysvětlili a člověk se tam necítí jak idiot co přišel poprvé. Co se týče prostředí, klub byl čistý, sprchy i pokoje v pohodě, což je za mě u podobných podniků dost důležité. V některých erotických klubech v Brně člověk narazí na špinavý bordel, ale tady to bylo fakt OK.

Líbilo se mi, že tam byli normální lidi a ne jen samí úchyláci nebo dědci co slintají u baru. Jasně, klasický mix párů, single chlapů i holek, ale atmosféra byla uvolněná a nikdo nikoho do ničeho netlačil. Hudba akorát, bar dobře zásobený a večer se postupně docela rozjel. Nakonec jsem si tam užil víc než jsem čekal a odcházel jsem spokojenej.

Za mě pokud někdo hledá swingers club Brno, privát Brno nebo erotický podnik kde se dá poznat pár zajímavých lidí a užít si bez zbytečného stresu, tak Swingers Extasy Brno určitě stojí aspoň za zkoušku. Není to úplný propadák a zase ani naleštěný luxus kam chodí nažhavené osmnáctky, ale normální místo pro lidi co si chtějí večer zamrdat a být mezi lidmi.

Adresa: Fryčajova 74/24, 614 00 Brno-Maloměřice a Obřany

Mastitel 28.5.2026 14:05

Jaký byl poměr mužů, žen a párů? Rád bych zašel, tak ať vím co očekávat. Díky

Nadrzeny Zmrd 29.5.2026 11:09

Celkem slušný poměr zažil jsem horší nudu. Asi 6-8 párů, 2 solo holky a 5 solo chlapů. Nepočítal jsem to přesně, ale co si tak letmo pamatuji. Dost lidí co se znají mezou sebou a tvoří skupinky, když ale přijdeš tak tě uvítají. Musíš jenom udělat první krok. Teď o víkendu jdu na další, swingers tak dám report.

Ty a Já 11.6.2026 13:21

Do Brna pojedeme na začátku prázdnin a budeme tam na 2 týdny. Extasy nám bylo doporučeno, je ještě v Brně něco podobného / lepšího? Hodnocením to zní jako průměr nebo lepší průměr. Tak třeba bude v Brně i lepší místečko?

RESCATOR@98765 16.7.2026 17:57

dobry den prajem .mna by zaujimalo kedy je dalsia akcia a kolik CK stoji ked ide sam muz alebo mozu ist spolu len par ?

RESCATOR@98765 16.7.2026 18:18

moze my niekto napisat ze by som sniekym tam isiel

Nadrzeny Zmrd 24.7.2026 12:09

Najdi si Swingers Extasy - Brno přes Google a narazíš na jejich webové stránky. Mají různé akce jak pro nováčky, tak pro páry kde i nějaké samotné muže uvítají, gangbang swingers a další.. Jsou dny které jsou pouze pro páry a tam samotného muže nepustí. To chce najít holku (kamarádku) a pokud nemáš, neboj se přijít sám. Můžeš posedět na baru a podle kuráže to zkusit.

Přihlaste se, abyste mohli odpovědět.

TOPlist